Even over Erik & Haar

We zullen ons eerst even voorstellen. Hij is Erik en zij (Haar) is Joke. Erik en Joke zijn een stel en hadden beide de droom een eigen kapsalon te beginnen. Erik en Haar hebben nu samen een kapsalon in Nieuwegein maar knippen, verven en stylen mensen uit de hele regio Utrecht. Erik en Joke zijn echte knipgekken en dat zie je terug in hun knipkunsten. De knipgekken hebben samen een duidelijk doel, namelijk zoveel mogelijk blije klanten in de stoel te krijgen. Natuurlijk zien wij(Erik en Joke) onze klanten graag zoveel mogelijk.

Wij streven er naar dat u terug wilt komen

Het is ons streven dat u te uiterst tevreden bent over onze knip, verf en/of stijlkwaliteiten. Tevreden terugkerende klanten worden bij ons vaak beloond met speciale acties voor hem of haar.  Onder deze speciale acties verstaan wij gratis knipbeurten, leuke cadeaus en andere spontane acties waarmee we onze klanten blij maken.

Leukste en best beoordeelde kapsalon in Nieuwegein

Dat wij onze klanten blij maken is wel gebleken in 2014. In dit jaar hebben wij namelijk de publieksaward gewonen voor leukste en beste kapsalon in Nieuwegein. We zijn ongelofelijk trots op deze onderscheiding.

Wat maakt Erik en Haar Uniek?

Als wij één ding zouden moeten noemen wat Erik en Haar uniek maakt dan is dat wel dat we toegankelijk zijn voor onze klanten. In de eerste plaats zijn wij dat door te knippen zonder afspraak. Dit heeft voor u als voordeel dat u ten alle tijden bij ons binnen kunt lopen om geknipt te worden. Het voordeel voor ons is dat we meer tijd voor uw haar kunnen maken. We zeiden het al, wij zijn knipgekken. Dat betekent gek op de schaar en op de persoonlijke dialoog met u als klant.

Ook handig om te weten is dat u bij ons gratis kunt parkeren met de auto en dat Erik & Haar makkelijk bereikbaar is met de fiets. Hoe u ook bij ons komt, u vindt bij ons standaard lekkere koffie en thee tijdens het wachten. Ook hebben wij gratis Wi-Fi en actuele lectuur in onze salon voor u.